Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
 • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

 • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

 • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Amintiri despre viitor

Pagini: 184
An: 1970
Stare: Foarte bună

Erich Von Daniken – Amintiri despre viitor.

Erich Von Daniken – Amintiri despre viitor. Enigme nedezlegate ale trecutului.

O lucrare esenţială în domeniu, de altfel şi prima scrisă pe această temă, cartea Amintiri despre viitor face o cercetare a întrebărilor neelucidate ale istoriei scrise și nescrise. Ea ridică problema unor monumente și obiecte care nu se încadrează în cronologia și istoria clasică, neputând fi realizate nici astăzi, cu toate performanțele stiinței și tehnologiei moderne. Existența și crearea lor este atribuită unor extratereștri care ar fi vizitat pământul la diferite date a istoriei lui.

Erich von Daniken a sustinut ca Pamantul a fost vizitat in timpuri stravechi de catre fiinte inteligente extraterestre, si ca acestea au creat de fapt homo sapiens. Chiar daca si-a argumentat teza prin cercetari intreprinse cu rigurozitate in lumea intreaga, ea a ramas destul de controversata. Totusi, succesul enorm al cartii sale a demonstrat ca subiectul abordat este unul de mare interes. In decurs de doi ani, cartea a atins numai in Germania un tiraj de peste cinci sute de mii de exemplare.

Cuprins:

 1. Este oare locuit universul de ființe asemănătoare omului? E posibilă dezvoltarea organică în absența oxigenului? Apare viața într-un mediu abiotic?
 2. Călătorie fantastică a unei nave spațiale prin cosmos. „Zeii” ne vizitează. Urme ce nu se șterg
 3. Hărți vechi de 11.000 ani? Harta lui Piri Reis. Aerodromuri preistorice? Cel mai vechi oraș terestru. Când se topește roca? Potopul. Mitologia sumeriană. Oseminte stranii.
 4. Întâmplări reale ce apar în biblie. Dumnezeu – tributar timpului? Chivotul legii străbătut de electricitate. Vehicule pentru orice mediu folosite de “zei” în pustiu. Potopul era planificat. De ce aveau nevoie “zeii” de anumite metale?
 5. “Zeii” se împerecheau bucuros cu oamenii. Alte vehicule. Date despre forțele de accelerație. Prima relatare despre cele observate într-o navă cosmică.
 6. Toți cronicarii aveau aceeași fantezie ciudată? Iar și iar “care cerești”. Explozii nucleare în antichitate? Cum au fost descoperite unele planete dacă nu aveau telescop? Ciudatul calendar al stelei Sirius. În nord, nimic nou! Unde se află vechile cărți? Un mesaj pentru oamenii anului 6965. Ce ar rămâne din omenire după o distrugere totală?
 7. Un ring de dans pentru uriași. Din ce trăiau vechii egipteni? Hufu – impostor? Misterul piramidelor. Menținerea vieții prin scăderea temperaturii cadavrelor. Creatori de modă preistorici. E sigură metoda de datare cu izotopul 14C?
 8. Uriașii – abandonați pe Insula Paștelui? Cine a fost dumnezeul alb? Se cultiva bumbac dar incașii nu aveau război de țesut.
 9. Orașe în junglă construite după calendar. Migrația unui popor sau excursie familiară? Un zeu lipsește la întâlnire! Mașini de calcul în antichitate. Observatoare astronomice maiașe.
 10. Ce rațiune au călătoriile spațiale? Război sau călătorii spațiale? Ce sunt farfuriile zburătoare? Meteoritul Tungus – explozie nucleară? Phobos – satelitul artificial al planetei Marte?
 11. Semnale radio în univers. Viteza gândului mai mare ca viteza luminii? Straniul caz Edgar Cayce. Ecuația Green-Bank. Reprezentanți de frunte ai exobiologiei. Ce probleme preocupă NASA? O convorbire cu Wernher von Braun.
 12. Uzinele menite să gândească asigură viitorul. Vechilor profeți le-a fost mai ușor. Cercul se închide

Erich Von Daniken - Amintiri despre viitor.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top