Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

28 %

Protocoalele inteleptilor Sionului

Categorie: .
Pagini: 216
An: 1997
Stare: Impecabilă

Protocoalele inteleptilor Sionului.

Rarisim volum, una din putinele editii tiparite in limba romana.

Text integral, necenzurat, in traducerea lui Ioan Moţa.

  1. Exista si a existat de secole intregi, o organizatie politica internationala a jidanilor.
  2. Spiritul acestei organizatii pare a fi o ura traditionala, eterna, impotriva crestinatatii si o ambitie uriasa de-a stapani lumea
  3. Scopul urmarit in cursul veacurilor e distrugerea statelor nationale si inlocuirea lor cu o stapinire jidaneasca internationala
  4. Metoda intrebuintata pentru a slabi, pentru a distruge statele politice existente, consta in a le injecta idei care sfarsesc prin a le dezagrega, urmand o progresie calculata cu dibacie, de la liberalism la radicalism, pe urma la socialism si comunism si in sfarsit la anarhie.
  5. Noile dogme politice din Europa crestina, politica ei si Constitutiile democratice, sunt toate la fel de dispretuite de batranii sau “inteleptii” lui Israel. Pentru ei, guvernarea este o arta sublima si e rezervata unei elite reduse, in vreun sanctuar ocult…
  6. Dupa aceasta conceptie de guvernamant, masele nu sunt decat o turma de dispretuit; iar conducatorii politici ai Goimilor, nu sunt decat niste simple papusi in mainile batranilor lui Israel: cel mai adeseori sunt corupti, totdeauna neputinciosi, usor robiti prin maguliri, prin amenintari sau prin santaj in folosul dominatiei jidanesti.
  7. Presa, teatrul, bursa, stiinta, legea, in mainile celor care poseda tot aurul lumii, sunt tot atatea mijloace pentru a inebuni opinia publica, pentru a produce o atatare generala la viciu si a distruge aspiratiile idealiste (cultura crestina), pentru crearea cultului banilor, pt. raspindirea scepticismului materialist si a cinicei pofte de placeri.

Times, 8 mai 1920.

Protocoalele inteleptilor Sionului.

- Protocoalele inteleptilor Sionului.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top