Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)756-904.894 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

36 %

Stuparitul nou

249,00 lei 159,00 lei

0 out of 5
Categorie: . Autor: .
Pagini: 496
An: 1976
Stare: Nouă

Constantin L. Hristea – Stuparitul nou.

Constantin L. Hristea – Stupăritul nou.

Rarisimă lucrare de referință în apicultură, ultima ediție apărută în România, sub egida Asociației Crescătorilor de Albine din România, în 1976.

Stare impecabilă, ca nouă.

Lucrarea conține multe poze, desene, schițe și grafice. Este premiată de Academia Română și onorată cu Medalia de aur și Diploma de onoare în Franța.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 8 lei pentru livrarea prin poștă și 17 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Inline
Inline