Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Arhitectura rusa veche

Categorie: . Autori: , .
Pagini: 800
An: 1981
Stare: Foarte bună

Hubert Faensen, Vladimir Ivanov – Arhitectura rusa veche.

Hubert Faensen, Vladimir Ivanov – Arhitectura rusa veche.

Doua volume (vol. I + vol. II), numeroase fotografii si planse, 800 pag.

Cartea de fata, rod al colaborarii istoricilor de arta Hubert Faensen si Vladimir Ivanov, prezinta o imagine completa a arhitecturii ruse vechi in dezvoltarea si legaturile sale, de la preluarea mostenirii bizantine si imbogatirea ei prin valorificarea traditiilor arhitectonice rusesti, trecand prin epocile istorice ce au determinat principalele perioade stilistice, ca si tipurile de constructie derivate din acestea, pana la perioada secolului al XVII-lea, cunoscuta sub semnul culturii de tranzitie, cand arhitectura rusa veche se deschide influentelor occidentale pe care reuseste sa le topeasca intr-o sinteza unica, masura a capacitatii creatoare si a talentului constructiv al poporului rus.

Hubert Faensen, Vladimir Ivanov - Arhitectura rusa veche.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top