Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

21 %

Sclava Isaura. Cautatorul de diamante

Pagini: 267
An: 1990
Stare: Foarte bună

Bernardo Guimaraes – Sclava Isaura. Cautatorul de diamante.

Prozatorul şi poetul Bernardo Guimarães (1925-1884) face parte din grupul primilor scriitori romantici brazilieni ce au susţinut lupta împotriva colonialismului şi a sclaviei, şi care au fost influenţaţi de romantismul european, adaptându-l modelului narativ naţional.

Romanul Sclava Isaura, apărut în 1875 – carte devenită celebră, ecranizată şi tradusă în zeci de limbi pe toate meridianele globului – reprezintă, dincolo de o zguduitoare poveste de dragoste, un protest aboliţionist.

Considerat contrapunctul brazilian al romanului Uncle Tom’s Cabin al scriitoarei americane Beecher Stowe, Sclava Isaura se impune ca o operă de primă importanţă, inclusiv prin modul sentimental în care este focalizată acţiunea.

Căutătorul de diamante, roman apărut în 1872 – deşi se referă doar tangenţial la problema sclaviei, abordând în principal subiectul înavuţirii prin căutarea minelor de pietre preţioase -, este o captivantă poveste de iubire, ce se desfăşoară în mijlocul unei naturi luxuriante, pline de farmec.

  • coperţi cartonate
  • 267 pagini
  • prima ediţie în limba română

Bernardo Guimaraes - Sclava Isaura. Cautatorul de diamante.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top