Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

25 %

Epica Magna (editia princeps, 1978)

Categorie: . Autor: .
Pagini: 214
An: 1978
Stare: Foarte bună

Nichita Stanescu – Epica Magna (editia princeps, 1978).

Superba editie princeps a celui de-al treisprezecelea volum de poezii Nichita Stanescu.

Unul din cele mai reprezentative volume de poezie ale lui Nichita Stanescu, Epica Magna primeste imediat dupa aparitie premiul „Mihai Eminescu” al Academiei Române. Aceasta prima editie este tiparita ca o editie de lux, intr-un tiraj scurt, de 17100 exemplare, insotit de o bogata grafica.

Epica Magna este volumul de versuri care aduce o schimbare importantă în lirica stănesciană, schimbare în ceea ce priveşte accentul, dar şi culoarea. Pe acest volum pune stăpânire o notă de elegie, iar metamorfozele capătă nuanţe negative. Ca motive apar: destructurarea întregurilor, deformarea grotescă, aerul sumbru, cât şi o stare de angoasă care surprinde întreaga atmosferă creată.

Poezia este “epică” deoarece se axează pe ideea de timp şi pe un sentiment al timpului, având ca motiv aventura fiinţei ameninţate cu moartea: “Eu nu sunt decât o pată de sânge care vorbeşte.” (Autoportret)

Format mare, cu numeroase desene si planse de Sorin Dumitrescu.

Coperta originala; editie integrala, tiparita pe hartie inalt calitativa.

Nichita Stanescu – Epica Magna, editia princeps.

Tiraj 17100 exemplare.

Nichita Stanescu - Epica Magna (editia princeps, 1978).

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top