Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Psihologia artelor

Categorie: . Autor: .
Pagini: 212
An: 1999
Stare: Nouă

Ursula Schiopu – Psihologia artelor.

„Arta oferă posibilitatea ca omul să fie acolo unde nu este şi…complementar să nu fie acolo unde este…ceea ce uneori poate să fie un dar fără de preţ.” (Ursula Şchiopu)

Volumul Psihologia artelor se adresează psihologilor, artiştilor, studenţilor sau oricărui om interesat de psihologie şi de artă – „un domeniu privilegiat al vieţii”, după cum afirmă Ursula Şchiopu.

Psihicul uman are o influenţă semnificativă asupra procesului creaţiei. Condiţia umană capătă noi semnificaţii prin artă, perenitatea operei depăşind existenţa creatorului.

Arta este abordată ca izvor de trăiri emoţionale puternice, emoţii, nelinişte, meditaţii, dar în acelaşi timp şi prin prisma funcţiilor sale formativ-educative. Prin artă structurile de bază ale personalităţii se sensibilizează, arta ne detensionează, ne scoate din indiferenţa în care ne complacem uneori, ne trezeşte şi ne scoate din condiţia obişnuită.

Creativitatea fiinţei umane este surprinsă în complexitatea ei, iar volumul de faţă realizează o incursiune în istoria artelor şi o pledoarie pentru psihologia artelor în viaţa fiecăruia dintre noi.

Ursula Schiopu – Psihologia artelor.

Ursula Schiopu - Psihologia artelor.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   contact@carti-online.com
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top