Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Basme de neuitat (editie de lux)

Pagini: 352
An: 2008
Stare: Nouă
Copertă: Cartonată

Hans Christian Andersen – Basme de neuitat, editie de lux.

Basmele lui Hans Christian Andersen se numără printre comorile eterne ale literaturii universale: Prințesa și bobul de mazăre, Rățușca cea urâtă, Mica sirenă, Hainele cele noi ale împăratului – și lista continuă.

Poveștile îi vor purta pe copii prin locuri de neuitat, locuri pline de întâmplări care, de mai bine de o sută de ani, îi încântă la fel de mult pe cei mici și pe cei mari.

352 de pagini de o calitate fantastică, după cum era de aşteptat de la o editură de primă clasă ca Reader’s Digest. Volumul se constituie într-un un izvor minunat de basm și poveste, cu un conţinut consistent de ilustraţii color.

  • Copertă cartonată
  • Format mare, tip enciclopedie
  • 41 de basme – si nu doar dintre cele mai cunoscute
  • 352 pagini aurite
  • Peste 60 de ilustrații full-color realizate de Isabelle Brent în stil pastel/acuarelă
  • Dimensiuni (format mare): 29 x 22 cm. Grosime: 3 cm. Greutate: ~2 kg

Hans Christian Andersen – Basme de neuitat.

Cuprinse într-o ediție de lux și însoțite de o grafică excepțională, aceste basme încântătoare așteaptă să fie descoperite și de copiii/nepoții tăi – sau, poate, de ai prietenilor.

Oferă-le cadou – de ziua lor ori de sărbători – o carte ca o bijuterie de aur!

Hans Christian Andersen - Basme de neuitat (editie de lux).

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.