Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Winnie, melcusorul cel grabit

Categorie: . Autor: .
Pagini: 28
An: 2009
Stare: Nouă

Annette Herzog – Winnie, melcusorul cel grabit.

Winnie, melcuşorul, se trezeşte dis-de-dimineaţă şi porneşte grăbit spre mare cu coşul cu merinde în spinare. Visează la un picnic la malul mării însoţit de o bălăceală bună. Broscoiul, ciocănitoarea, cârtiţa şi ieduţul se entuziasmează de idee şi i se alătură rând pe rând. Dar toţi ceilalţi merg mai repede decât Winnie, care rămâne până la urmă singur, necăjit că n-a putut să ţină pasul cu prietenii lui.

  • Autoare: Annette Herzog
  • Ilustratoare: Evelyn Daviddi
  • Grupa de vârstă: 3-8 ani
  • ISBN: 978-973-88438-6-8
  • Format: 24,5×25,8 cm
  • carte ilustrată
  • coperţi cartonate

Winnie, melcuşorul, se grăbeşte. Soarele străluceşte pe cer şi el vrea să ajungă repede la mare. Prietenii se entuziasmeaza şi ei de idee şi-l urmează nerăbdători. Dar broscoiul, ciocănitoarea, cârtiţa, ba chiar şi ieduţul aleargă mai repede decât melcuşorul şi ajung primii la maşină. Aceasta porneşte fără Winnie. Melcuşorul nu se mai grăbeşte, ci o ia încetişor la pas şi se aşază la umbră să ia dejunul. Apoi începe ploaia şi Winnie are în curând o baltă lângă el. Parcă ar fi la mare! Dar se face frig şi prietenii se întorc pe fuga şi se grăbesc spre casele lor. Iar până la urmă cine ajunge primul acasă?

Winnie, melcuşorul cel grăbit

O poveste cu tâlc şi ilustraţii pline de prospeţime, din care Winnie învaţă că graba strică treaba. Păstrarea ritmului propriu e uneori mai potrivită şi mai folositoare.

Ilustraţii carte pentru copii 'Winnie, melcuşorul cel grăbit'
Ilustraţii carte pentru copii 'Winnie, melcuşorul cel grăbit'
Ilustraţii carte pentru copii 'Winnie, melcuşorul cel grăbit'

Despre autoarea cărţilor pentru copii Annette Herzog

Autoarea de origine germană Annette Herzog a studiat literaturile daneză şi engleză. Locuieşte în Copenhaga şi scrie cărţi pentru copii în limba germană şi daneză. Născută în Capri în 1973, ilustratoarea Evelyn Daviddi a urmat cursurile Institutului de Artă din Milano şi ale Institutului European de Design. Tânăra artistă a colaborat deja cu numeroase edituri din Italia, Germania, Spania, Austria, Statele Unite şi Taiwan, ilustrând cărţi pentru copii.

Annette Herzog - Winnie, melcusorul cel grabit.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   contact@carti-online.com
✆   info clienti: (+40)751-546.317

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top