Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

30 de ani de lupta a partidului sub steagul lui Lenin si Stalin

Categorie: . Autor: .
Pagini: 64
An: 1951
Stare: Bună

Gh. Gheorghiu-Dej – 30 de ani de lupta a partidului sub steagul lui Lenin si Stalin.

Intitulată sugestiv 30 de ani de luptă a partidului sub steagul lui Lenin şi Stalin, cartea este raportul prezentat de către Gheorghe Gheorghiu-Dej, secretar general al Comitetului Central al Partidului Muncitoresc Român, în ziua de 8 Mai la adunarea solemnă în cinstea celei de-a 30-a aniversări a întemeierii Partidului Comunist din România.

O carte scrisă şi publicată în zorii instaurării dictaturii bolşevice în România, din anii tulburi de după Al Doilea Război Mondial. Extrem de vizibile sunt aici poziţiile obediente ale României faţă de socialismul stalinist şi cruda dictatură rusească a anilor 40-50, spre deosebire de anii ulteriori, când Nicolae Ceauşescu a distanţat treptat România de autoritatea şi influenţa sovietică din est.

Din carte reies extrem de clar reinterpretările date războiului, luptei pentru putere din cadrul partidului comunist şi rescrierea istoriei după linia dictată de Iosif Visarionovici Stalin în statele satelit ale URSS.

Pentru o mai bună ilustrare a acestor aspecte, vă invităm să citiţi cele două pagini fotografiate în poza de mai jos:

30 de ani de luptă a partidului sub steagul lui Lenin şi Stalin

Gh. Gheorghiu-Dej - 30 de ani de lupta a partidului sub steagul lui Lenin si Stalin.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top