Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Istoria utopiei

Categorie: . Autor: .
Pagini: 306
An: 2000
Stare: Nouă

Jean Servier – Istoria utopiei.

Utopia, Tara de Niciunde, asa a numit Thomas Morus Republica fericita careia i-a descris economia, urbanismul si raporturile dintre cetateni, precum si constitutia si amanuntele vietii cotidiene a locuitorilor sai.

Termenul a devenit substantiv, utopie, pentru a desemna orice proiect irealizabil, si a dat doua adjective: utopic, pentru a sublinia caracterul imposibil al unei nazuinte, si utopist, pentru a califica producatorii de vise.

Victor Hugo spunea: “Utopia este adevarul de maine”, iar Lamartine “Utopiile nu sunt decat adevaruri premature”. In ciuda acestor aformatii, adesea utopiile nu ne apar decat ca niste “revolutii”, adica drept tentative de intoarcere la un trecut.

Toate utopiile insa s-au vrut religii ale Omului, ferindu-l pe acesta de angoasele meditatiei asupra sensului aventurii sale terestre si indreptandu-si spre el propria finalitate, ca unicul scop al existentei lui, pana colo incat esti tentat sa le compari cu cele mai cumplite regimuri totalitare.

Mai mult decat o istorie, cartea lui Jean Servier, Istoria utopiei, devenita o lucrare clasica a genului, este o reflectie asupra istoriei, o cheie pentru intelegerea lumii moderne.

Jean Servier - Istoria utopiei.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top