Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Oxford – Dictionar de Sociologie

Categorie: . Autor: .
Pagini: 710
An: 2003
Stare: Nouă

Gordon Marshall – Oxford – Dictionar de Sociologie.

Dicţionarul de Sociologie Oxford este cel mai bun dicţionar de sociologie apărut în România, fiind un instrument esenţial pentru specialişti în domeniu, sociologi, studenţi la sociologie, etnologie şi ştiinţe sociale şi nu numai.

Este cel mai cuprinzător, mai de încredere şi mai la zi dicţionar de sociologie într-un singur volum consistent. Elaborat de o echipă de experţi în sociologie sub coordonarea lui Gordon Marshall, dicţionarul este de nepreţuit atât pentru cei nefamiliarizaţi cu subiectul, cât şi pentru studenţii cei mai avansati şi pentru profesori.

  • peste 2500 de intrări;
  • sunt acoperiţi termeni, metode şi concepte din vocabularul internaţional;
  • termeni inruditi din psihologie, ştiinte economice, antropologie, filosofie şi ştiinţe politice;
  • această ediţie include un nou material în legătură cu un întreg spectru de subiecte, între care cultural studies şi identitate, mass-media şi Internet, naţionalism şi macdonaldizare, ca şi dezvoltările în cercetarea sociologică din Statele Unite.

Traducerea: Sergiu Bălţătescu, Florin Iacob, Liviu Şerbănescu şi Cristian Toader.

Gordon Marshall - Oxford – Dictionar de Sociologie.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.