Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Memorii

Categorie: . Autor: .
Pagini: 400
An: 1994
Stare: Foarte bună

Mihail Gorbaciov – Memorii.

Mihail Gorbaciov a acceptat sa-si deschida arhiva personala si sa dea publicitatii o serie de documente pana acum secrete.

Cititorul va patrunde in culisele Istoriei pe punctul de a se naste, va asista la negocierile dintre stapanul Kremlinului si conducatorii marilor puteri: Francois Mitterand, Margaret Thatcher, Helmut Kohl, George Bush… va participa la doalogul emotionant al Papei Ioan Paul al II-lea cu secretarul general al unui partid care ridicase ateismul la rangul de credinta… va deveni martorul infruntarilor din spatele usilor inchise, in varful ierarhiei sovietice… va descoperi, in sfarsit, cu ajutorul acestor texte, profilul intelectual, politic si moral al omului care, in calitate de succesor al unor potentati precum Brejnev sau Andropov, a orchestrat schimbarea profunda si deschiderea sistemului totalitar al carui produs a fost el insusi.

Mihail Gorbaciov – Memorii.

Mihail Gorbaciov - Memorii.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.