Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Talcuiri

Pagini: 232
An: 2005
Stare: Nouă

Sfantul Ioan Gura de Aur – Talcuiri.

„Sfantul Ioan Gura de Aur lasa posteritatii o opera uriasa, inegalabila atat ca dimensiuni, cat si prin continut, cuprinzand 18 volume in editia Migne, comparabila doar cu a lui Origen sau a Fericitului Augustin. In cea mai mare parte, opera sa este alcatuita din scrieri exegetice, omilii si comentarii. […]

Talcuirile din acest volum cuprind sfaturi deosebit de actuale, atat pentru slujitorii sfintelor altare de la parohii si din manastiri, cat si pentru crestinii de rand, din toate categoriile sociale.

In aceste omilii are loc o fericita intalnire: scrisul inspirat al unui aghiograf genial, Sfantul Apostol Pavel, cu eruditia celui mai mare exeget biblic din toate timpurile, Sfantul Ioan Gura de Aur.

Cu toate ca propovaduirea primului si talcuirea celui de-al doilea s-au facut la distanta de trei veacuri, scopul ostenelii lor este comun: ca toti oamenii sa se mantuiasca si la cunostinta adevarului sa vina (I Tim. 2, 4).“

Sfantul Ioan Gura de Aur – Talcuiri la Epistola a doua catre Timotei, Epistola catre Tit, Epistola catre Filimon ale Sfantului Apostol Pavel.

Sfantul Ioan Gura de Aur - Talcuiri.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.