Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

18 %

Ulise (2 vol.)

Categorie: . Autor: .
Pagini: 476+447
An: 1984
Stare: Impecabilă

James Joyce – Ulise (2 vol.).

„Până în zilele noastre, Ulise rămâne capodopera modernista absolută, o carte în care autorul duce lirismul celtic până la splendide extreme. Ulise este un roman amuzant, trist și chiar plin de suspans.” (James Marcus)

„Indiferent daca paralela cu Homer a fost urmarita deliberat sau a însemnat doar o «schelarie» ajutând tehnic la constructia romanului (cum credea, de pilda, Pound – el însusi aflat în mod aproape cert sub influenta lui Joyce când a descoperit figura lui Ulise ca factor central opusului sau magnum, Cantos), personajele si situatiile de aici trebuie întelese, practic totdeauna, prin referire la cele homerice.

La Joyce e vorba de un model de inversiune comica, prin care anumite personaje raportabile la cele din Odiseea apar în Dublinul secolului al XX lea cu grija transformate la modul pedestru, în primul rând amuzant, si de aici, la modul grav, subînteles, satiric, amar ironic, spre a fi condamnate.” (Mircea Ivanescu)

„As fi vrut sa nu fi citit niciodata Ulise. Îmi provoaca un complex de inferioritate.”
George Orwell

„Joyce demonstreaza ca materialul vietii de zi cu zi poate fi la fel de maiestuos ca orice mare epopee. Vietile oamenilor obisnuiti sunt si ele demne de marea arta. Se poate crea maretie din banalitate.” (Salman Rushdie)

James Joyce – Ulise (2 vol.).

James Joyce - Ulise (2 vol.).

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top