Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Al saptelea sanctuar

Categorie: . Autor: .
Pagini: 584
An: 2000
Stare: Nouă

Daniel Easterman – Al saptelea sanctuar.

David Rosen nu crede în coincidențe și bine face. Asasinatele comise, aparent fără legătură, la Cambridge, pe un șantier arheologic aflat la mii de kilometri distanță și în Israel ascund o miză fabuloasă, al cărei secret trebuie protejat cu orice sacrificiu. Iar Rosen e singurul care poate distruge o conspirație de proporții apocaliptice. Târât în vâltoarea unor primejdii la care nu s-ar fi gândit vreodată, el se lansează într-o cursă menită să-i dezvăluie identitatea ucigașilor și să-l atragă în inima străvechii cetăți Iram. O cetate ferită de ochii indiscreți, unde amintirea celui de-Al Treilea Reich e pe punctul de a fi răzbunată de forța malefică a celui de-Al Patrulea.

„Easterman îți oferă istorie, acțiune, mister și teroare. Ce altceva ai putea să-ți dorești?” – Washington Post

Daniel Easterman – Al șaptelea sanctuar.

Daniel Easterman - Al saptelea sanctuar.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.