Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Pe Arges in sus (editia princeps, 1923)

Categorie: . Autor: .
Pagini: 118
An: 1923
Stare: Foarte bună

Ion Pillat – Pe Arges in sus (editia princeps, 1923).

Ediţia princeps a volumului de versuri Pe Argeş în sus al lui Ion Pillat.

S’a editat şi tipărit de Cvltvra Naţională, Bucureşti, 1923.

În stare impecabilă, coperţi cartonate originale, şi francată cu un timbru de 30 de lei al editurii „Cultura Naţională”.

Nu prezinta absolut nicio însemnare olografă ori deteriorare consistentă. Tipărită pe o hârtie de calitate superioară, se prezintă în condiţie superbă.

Această frumoasă ediţie princeps este totodată un volum rar şi inedit prin conţinutul său; poezia care a consacrat pe Ion Pillat ca poet original şi tradiţionalist este Pe Argeş în sus, nu mult deosebita de celelalte ca stil, dar mai condensata. În locul umbrelor secolului al XVIII-lea francez, apar aici elemente autohtone.

Pe Argeş în sus este cel mai cunoscut volum de versuri al lui Ion Pillat.

Ion Pillat - Pe Arges in sus (editia princeps, 1923).

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.