Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Banda Cadet

Categorie: . Autor: .
Colecția: Fracurile Negre
Pagini: 384
An: 1997
Stare: Nouă
Copertă: Broșată

Paul Feval – Banda Cadet.

În cele din urmă, temutul și misteriosul colonel Bozzo, supranumit Fra-Diavolo, cel care strânsese o adevărată armată a răului — Fracurile Negre —, murise.

Cu prețul a nenumărate fărădelegi, el adunase o avere imensă, dar nu le lăsase nimic căpeteniilor asociației criminale pe care o condusese. Aceștia se reorganizează sub denumirea de „Banda Cadet” și pun la cale cele mai mari ticăloșii cu scopul de a-și reface fondurile și, mai ales, pentru a regăsi „comoara” promisă de colonel. Ei urzesc intrigi atât de încâlcite, încât victimele lor ajung să nu mai știe nici ele cine sunt. Chiar și cititorii sunt puși în încurcătură… până când totul iese, în final, la lumină.

Paul Féval – Banda Cadet.

Seria Fracurile Negre.

Paul Feval - Banda Cadet.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top