Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Rocambole: Dramele Parisului (3 vol.)

Categorie: . Autor: .
Pagini: 176+160+176
An: 1992
Stare: Foarte bună

Ponson Du Terrail – Rocambole: Dramele Parisului (3 vol.).

Rapiri si iubiri nefericite, fantome aparand la momentul oportun, femei fatale si seducatoare, razbunari si santaje, dueluri si intrigi – iata ambianta si mediul in care se desfasoara aventurile minunatului personaj care da titlul acestei serii.

El este maestrul misterios, a carui fascinatie subjuga femei si barbati deopotriva, si a carui profesie de credinta, marturisita, este aceea de a fi intotdeauna de partea celor slabi.

Volumele de fata, subtintitulate Mostenirea misterioasa, ne fac cunostinta cu cateva personaje pe care le vom indragi si cu dramatica aventura in care sunt atrase de viata atat de agitata si plina de mister a Parisului de totdeauna.

Ponson Du Terrail – Rocambole: Dramele Parisului (3 vol.).

Ponson Du Terrail - Rocambole: Dramele Parisului (3 vol.).

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.