Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Cartea noptilor

Categorie: . Autor: .
Pagini: 240
An: 2007
Stare: Nouă

Sylvie Germain – Cartea noptilor.

Sylvie Germain s-a născut în Châteauroux în 1954. În anii ’70 a urmat cursuri de filosofie la Sorbona, avându-l ca profesor pe Emmanuel Lévinas. A obţinut un doctorat în acelaşi domeniu, iar între 1986 si 1992 a predat filosofie în şcolile de limbă franceză din Praga. Problemele politice ale Europei de Est au interesat-o constant pe autoare. În afară de romane, a scris o carte pentru copii, L’encre du poulpe, dar şi volume de eseuri, printre care Vermeer. Patience et songe de lumière sau Les échos du silence. În 1998 i s-a acordat Premiul Femina pentru romanul Jours de colère, iar în 2005 Prix Goncourt de Lycéens, pentru Magnus, cel mai recent roman al său.

Majoritatea cărţilor sale au fost publicate la prestigioasa editura Gallimard şi traduse în limba engleză. Romanul de debut al lui Sylvie Germain, Cartea nopţilor, a apărut în 1985 şi a fost apreciat atat de public cat şi de critici, fiind recompensat cu o mulţime de premii, printre care Prix du livre insolite, Premiul Lion’s Club International sau Prix Passion.

Colecţia Cotidianul.

Sylvie Germain - Cartea noptilor.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   contact@carti-online.com
✆   info clienti: (+40)751-546.317

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top