Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Despre dragoste si alte intamplari

Categorie: . Autor: .
Pagini: 544
An: 2008
Stare: Nouă

Antologie – Despre dragoste si alte intamplari.

Volumul Despre dragoste şi alte întâmplări are, în cele 544 de pagini ale sale, împărţite în 17 poveşti şi 54 de scrisori de amor, poveşti pentru toate gusturile. Găsiţi aici iubiri pasionale, aducătoare de moarte, ca în „Carmen” a lui Prosper Merimée, iubiri de basm, ca-n „Povestea porcului” de Creangă sau ca în „Tăietorul de bambus şi prinţesa lumii”, o minunată poveste japoneză, iubiri ilicite în „Doamna cu căţelul” a lui Cehov, amoruri maladive ieşite de sub pana lui Edgar Allan Poe, iubirea ca teorie în „Despre dragoste” a lui Stendhal, iubirea în înalta societate, cum a fost ea descrisă de Henry James, dar şi de Turgheniev, dulci jocuri de amor în „Decameronul”, iubirea smotocită şi luată în băşcălie ca în „Jurnalul lui Adam şi al Evei” de Mark Twain şi o serie întreagă de scrisori, dintre care unele sunt rodul ficţiunii, altele reale. Veţi putea citi „Scrisori pentru Milena” de Franz Kafka, „Scrisorile persane” ale lui Montesquieu, teribilele „Scrisori ale călugăriţei portugheze”, de Mariana Alcoforado, dar şi schimbul de epistole dintre Mihai Eminescu şi Veronica Micle. Antologia Despre dragoste şi alte întâmplări a început să suscite deja interesul oamenilor de litere.

Colecţia Cotidianul.

Antologie - Despre dragoste si alte intamplari.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.