Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

21 %

Chatterton

Categorie: . Autor: .
Pagini: 304
An: 2006
Stare: Nouă

Peter Ackroyd – Chatterton.

Peter Ackroyd, unul dintre cei mai prolifici şi excentrici literaţi englezi contemporani, se naşte în 1949 la Londra, într-o familie modestă. Mama lucra la departamentul de personal al unei companii de inginerie, iar tatăl îi părăseşte îndată după naşterea lui Peter. Dacă portretul pe care i l-a dedicat recent cotidianul The Guardian este corect, precocitatea lui Ackroyd era uluitoare: la cinci ani citea ziare, la nouă ani scria deja o piesă de teatru, iar la şapte ani îşi dăduse seama că e atras de băieţi. Studiază literatura engleză la Cambridge şi la Yale, iar la 24 de ani se angajează la cunoscuta revistă The Spectator, unde ajunge, cinci ani mai tarziu, membru al boardului editorial – o poziţie nu uşor de obţinut. În 1973 publică primul volum de poezie, însă intră în atenţia publicului abia mai tîrziu, datorită scrierilor sale în proză şi pasiunii sale mai vechi pentru biografii. Până în momentul de faţă opera sa cuprinde peste 35 de volume, dintre care mai multe romane, biografii, cărţi de istoria ideilor, volume de versuri şi piese de teatru.

Chatterton (1987) este considerat cel mai bun roman de până acum al lui Ackroyd şi este, de altfel, cartea pentru care autorul a ajuns pe “lista scurtă” a Premiilor Booker. Folosind un pretext biografic, volumul este o îmbinare spumoasă şi exuberantă dintre o impresionantă erudiţie în domeniul istoriei şi o ficţiune în cel mai pur stil postmodern.

Colecţia Cotidianul.

Peter Ackroyd - Chatterton.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top