Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

(10) Uimitoarea aventura a misiunii Barsac

Categorie: . Autor: .
Pagini: 245
An: 1990
Stare: Foarte bună

Jules Verne – (10) Uimitoarea aventura a misiunii Barsac.

Jules Verne “Uimitoarea aventură a misiunii Barsac“.

  • Colecţia Jules Verne, nr.10
  • format mare
  • conţine ilustraţiile ediţiei originale

Istoria acestei cărţi pare ea însăşi desprinsă dintr-un roman. Jules Verne a început să scrie povestea Uimitoarei aventuri a misiunii Barsac în 1903. Totul se petrecea în Congo. Problema a fost că, la scurt timp, în presa franceză izbucnea un scandal legat de abuzurile autorităţilor franceze împotriva băştinaşilor congolezi.

Desigur, Jules Verne nu şi-a dorit ca romanul său să fie asociat cumva acestui scandal, aşa că s-a hotărât că nu e momentul potrivit să-l publice. Şi-a pierdut şi interesul să ducă povestea la bun sfârşit, aşa că, în 1905, când scriitorul murea, romanul era neterminat. Uimitoarea aventură a misiunii Barsac avea să vadă lumina tiparului abia în 1919, în urma demersurilor lui Michel Verne, fiul scriitorului, care s-a ocupat de publicarea operei postume a tatălui său. Michel Verne este şi cel care a terminat romanul, ce avea să apară la Editura Hetzel din Paris.

Având în vedere scandalul care-l împiedicase pe tatăl său să publice cartea, Michel Verne a mutat acţiunea acesteia pe malurile fluviului Niger, în Sudanul francez.

Jules Verne - (10) Uimitoarea aventura a misiunii Barsac.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top