Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
 • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

 • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

 • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Comedia Moderna (3 vol.)

Categorie: . Autor: .
Pagini: 979
An: 1972
Stare: Impecabilă

John Galsworthy – Comedia Moderna (3 vol.).

Ritmul în care se succed volumele ce întregesc saga neamului Forsyte (1918-1921) demonstrează că romancierul adunase deja întregul material epic. Între 1924-1928, John Galsworthy clădeşte al doilea grup de romane: O comedie modernă, din ansamblul epic ce urmărea povestea familiei Forsyte.

Deşi Comedia modernă era în aparenţă o continuare în timp a acţiunii din Forsyte Saga, ea vădea o semnificativă modificare de perspectivă şi de sens: locul construcţiei narative cu multe personaje îl lua trilogia de tip tradiţional în centrul căreia se aşeza un cuplu de eroi ale căror sentimente unul faţă de celălalt constituiau ţesătura cea mai importantă a întregii cărţi.

Comedia modernă e o comedie umană, în sens balzacian; şi ei îi lipseşte înţelesul de opoziţie faţă de tragic. Nici personajele sale nu răspund definiţiei aristotelice – conţinând un “cusur sau o urâţenie care nu sunt nici dureroase, nici destructive”: comicul înverşunării de “a deveni” e la fel de puţin conform modelului clasic, cum e şi eroismul din Saga generaţiei vechi.

Galsworthy e privit de mulţi istorici literari “ca unul dintre scriitorii secolului al XX-lea”. Tatăl lui se mândrea că “în sângele strămoşilor nu curgea nici o picătură de sânge scoţian, velş sau irlandez” iar subiectele lui John Galsworthy erau centrate fără excepţie în jurul unor momente ale vieţii engleze, cu toate moravurile, ideile morale şi prejudecăţile care i-au dat contur şi sens.

 • 3 volume:
  • Vol. I – Maimuţa albă (325pag.)
  • Vol. II – Lingura de argint (317pag.)
  • Vol. III – Cântecul lebedei (337pag.)
 • Traducerea: Henriette Yvonne Stahl

John Galsworthy - Comedia Moderna (3 vol.).

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top