Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Franny si Zooey

Categorie: . Autor: .
Pagini: 224
An: 2011
Stare: Nouă

J.D. Salinger – Franny si Zooey.

Publicate în 1961, „Franny si Zooey”, două povestiri ample, relevă criza morală a unei adolescente din familia Glass, fostă „copil-minune”, incapabilă să-și dăruiască semenilor săi neobișnuitele ei talente creatoare.

«Povestirile din ciclul familiei Glass – observa într-un articol din 1963 Sam S. Baskett – dovedesc tot mai clar că Salinger nu mai e mulțumit să producă ceea ce e îndeobște recunoscut a fi un lucru realizat foarte bine de el: narațiunea scurtă, abruptă, turul de forță construit pe o bază în general îngustă, disecând efectele unei vieți lipsite de idealuri… Declarându-se de acord cu viziunea lui Fitzgerald, aceea a tristeții pe care o cuprinde o viață lipsită de adâncime, într-o societate meschină, Salinger refuză ideea că visul american s-a transformat pe vecie într-un coșmar. Văzând viața așa cum e în realitate, membrii familiei Glass se dedică pe deplin aspirației de a-i găsi, totuși, un sens.»

J.D. Salinger - Franny si Zooey.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top