Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Gertrude si Claudius

Categorie: . Autor: .
Pagini: 246
An: 2006
Copertă: Broșată
Stare: Nouă

John Updike – Gertrude si Claudius.

“Ce capodoperă reuşeşte să creeze Updike! Regele erudiţiei s-a întors la povestea lui Hamlet pentru a-i reconfigura concepţia: povestea din afara scenei, când Claudius se îndrăgosteşte de regina fratelui său şi când se petrece, în grădină, prima faptă mişelească. Plină de aluzii răutacioase, adăugând urzelii ideilor cele mai pătimaşe posibilităţi de împreunare adulterină… E o adevarată încântare să-l urmezi pe Updike, să-i descoperi sentimentele şi simpatiile.” (The Boston Globe)

“Spiritual… proaspăt şi emoţionant… Dezvoltându-şi suficient propria substanţă pentru a putea exista independent de piesa lui Shakespeare.” (Time)

“Updike a reuşit să creeze prin Gertrude un personaj captivant, original, o femeie vulnerabilă şi deschisă, îndrăzneaţă şi naivă deopotrivă… Unul dintre cele mai simpatice şi convingătoare personaje feminine.” (The New York Times)

John Updike – Gertrude și Claudius.

John Updike - Gertrude si Claudius.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top