Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Mandrie si prejudecata

Categorie: . Autor: .
Pagini: 374
An: 1992
Stare: Foarte bună

Jane Austen – Mandrie si prejudecata.

Mandrie si prejudecata (Pride and Prejudice) este romanul reprezentativ al lucidei si spiritualei scriitoare engleze de la confluenta celor doua secole: al XVIII-lea si al XIX-lea.

Viata burgheziei provinciale si a micilor boiernasi englezi este evocata cu umor si realism; scriitoarea nu pregeta sa scoata in relief, ironizand, prostia, obtuzitatea, prejudecatile si ambitiile unor reprezentantei ai acestor paturi sociale.

Stilul simplu si vioi, actiunea gradata si bine condusa, observatii subtile si interesante, indreptatesc succesul de care continua sa se bucure aceasta lucrare clasica a literaturii engleze.

Jane Austen - Mandrie si prejudecata.

Recenzii

  1. 50 cele mai interesante lucruri despre cărți și scriitori – Anticariat Online

    […] Mândrie și prejudecată, de Jane Austen, s-a numit la început Primele […]

Adaugă un comentariu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top