Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Mic dejun la Tiffany

Categorie: . Autor: .
Pagini: 192
An: 2011
Stare: Nouă

Truman Capote – Mic dejun la Tiffany.

Despre Truman García Capote se spune că ar fi scris prima carte pe când avea nouă ani. Crescut de rudele mamei sale, după divorţul timpuriu al părinţilor săi, Capote a început la unsprezece ani un program temeinic de scris literatură, iar la şaptesprezece ani a renunţat la studii şi s-a angajat la ziarul The New Yorker. Nuvelele, romanele şi piesele sale îl situează printre marii clasici ai literaturii americane; peste 20 de filme şi piese de teatru au la origine scrieri semnate de Truman Capote. Cele mai cunoscute dintre cărţile sale:

  • Alte glasuri, alte încaperi (Other Voices, Other Rooms), 1948. Romanul care l-a consacrat;
  • Muzele sunt ascultate (The Muses Are Heard), 1956;
  • Cu sânge rece (In Cold Blood), 1966;
  • Amintire de Crăciun (A Christmas Memory), 1966;
  • În spatele zidurilor închisorii (Behind Prison Walls), 1972

Cărţile s-au bucurat foarte devreme de aprecierile criticilor.

Mic dejun la Tiffany (Breakfast at Tiffany’s) este povestea unui scriitor care îşi aminteşte că a cunoscut-o în urmă cu cincisprezece ani, pe când locuia într-un vechi apartament din New York, pe Holly Golightly. În scurt timp, scriitorul şi fata, pe a cărei carte de vizită era scris călătoare, deveniseră prieteni apropiaţi. După cincisprezece ani, o cunoştinţă comună îi arată scriitorului nişte fotografii cu un sălbatic ţinând în mâini o figurină din lemn care semăna foarte bine cu Holly. Cartea a fost ecranizată în 1961, cu Audrey Hepburn în rolul principal.

Colecţia Cotidianul.

Truman Capote - Mic dejun la Tiffany.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.