Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Nuvele (2 vol.)

Categorie: . Autor: .
Pagini: 277+237
An: 1967
Stare: Impecabilă

Hermann Hesse – Nuvele (2 vol.).

Hermann Hesse – Nuvele (2 vol.).

Volumele cuprind seria de nuvele ale lui Hermann Hesse, unul dintre cei mai de seama prozatori elvetieni, laureat al Premiului Nobel.

In opera marelui scriitor se abordeaza, cu o mare finete si o arta bogata in gandire, cele mai delicate si mai adanci probleme ale omului.

In nuvelele din aceste volume, Hesse demasca rolul scolii in Germania dinaintea primului razboi mondial (Sub tavalug), societatea care prinde si striveste in angrenajul ei un om sensibil si talentat (Trei povestiri despre Knulp), critica lipsa de orientare a artistilor burghezi (Ultima vara a lui Klingsor), existenta meschina (Acolo unde a fost soarele).

Unica editie in limba romana.

Hermann Hesse - Nuvele (2 vol.).

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.