Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Confruntarea

Categorie: . Autor: .
Pagini: 224
An: 2011
Stare: Nouă

Sandra Brown – Confruntarea.

Călătorind spre New Mexico, într-o binemeritată vacanţă, reporterul TV Tiel McCoy aude la radio o ştire de ultimă oră: fiica adolescentă a magnatului Russel Dendy a fost răpită. Fără nici cea mai mică şovăire, Tiel îşi abandonează planurile de vacanţă pentru a urmări această ştire de senzaţie, care ar putea deveni reportajul vieţii ei. Dar o oprire nevinovată la un magazin o va aduce în mijlocul acestei poveşti dramatice şi periculoase. O jumătate de duzină de oameni îngroziţi sunt ţinuţi ostatici de doi tineri îndrăgostiţi…, iar butoiul cu pulbere al acestei situaţii-limită este menit să-i testeze lui Tiel curajul, obiectivitatea de jurnalist şi principiile de-o viaţă.

Un nou bestseller New York Times, care îmbină emoţia profundă cu suspansul cel mai autentic.

„Personajele joacă dur şi înaintează rapid spre o concluzie satisfăcătoare.” (Publishers Weekly)

„O poveste captivantă, în care paginile se întorc de la sine… Nici o şansă să ghiceşti toate răsturnările de situaţie.” (New York Post)

Sandra Brown – Confruntarea.

Sandra Brown - Confruntarea.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.