Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Crede-ma

Pagini: 392
An: 2006
Stare: Nouă

Jayne Ann Krentz / Amanda Quick – Crede-ma.

Jayne Ann Krentz, alias Amanda Quick, revine cu o reteta plina de savoare in acest irezistibil bestseller intitulat Crede-mă, situat in primele locuri ale topurilor New York Times.

Frumosul Sam Stark este patronul unei firme care concepe programe de securitate pentru computere. Profesia il absoarbe atit de puternic, incit ii deformeaza gindirea, determinindu-l sa judece lumea dupa principiile electronice, in care lucrurile sint utile sau nu. Acest pragmatism exagerat il impiedica sa-si gaseasca o sotie, ajungind sa fie parasit de doua ori, chiar in fata altarului. Dupa ce a fost abandonat ultima oara, Sam se vede obligat sa plateasca unei firme de catering, condusa de seducatoarea Desdemona, cheltuielile pentru nunta care nu a mai avut loc. Cu timpul, cei doi se simt tot mai mult atrasi unul de altul, dar firea lui neincrezatoare il conduce spre o ruptura definitiva cu Desdemona. Si cind totul pare iremediabil compromis, se produce un eveniment care il determina pe Sam sa-si descopere trairi straine lui pina atunci… O poveste de neuitat despre lupta cu neincrederea si despre forta de a reveni atunci cind toate puntile de comunicare par rupte.

Jayne Ann Krentz / Amanda Quick - Crede-ma.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top