Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

19 %

Cain si Abel

Categorie: . Autor: .
Pagini: 502
An: 1993
Stare: Impecabilă

Jeffrey Archer – Cain si Abel.

Un roman epic despre putere, glorie, ambiţie şi răzbunare.

“W.L.Kane şi Abel Rosnovski – doi oameni fundamental deosebiţi, ale căror destine sunt umbrite de obsesia de a se distruge unul pe celălalt. Unul, milionar din Boston, celălalt un emigrant polonez sărac, născuţi în aceeaşi zi a anului 1906, ajung în protipendada societăţii americane a secolului 20.

Traversând o perioadă de 60 de ani, romanul Cain şi Abel este o poveste captivantă despre doi oameni de afaceri puternici şi neândurători, a căror ultimă confruntare zguduie lumea financiară şi propriile lor vieţi.”

“Dacă Premiul Nobel s-ar acorda pentru arta povestirii, Jeffrey Archer l-ar primi cu certitudine.” (Newcastle Evening Chronicle)

Jeffrey Archer – Cain şi Abel.

Jeffrey Archer - Cain si Abel.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.