Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Intalnire in Paradis

Pagini: 224
An: 2011
Stare: Nouă

Ernesto Pinto-Bazurco Rittler – Intalnire in Paradis.

La granita dintre scrierea autobiografica si fictiune, romanul Intalnire in Paradis reuneste marturiile cutremuratoare ale unor personaje implicate in istoria tumultuoasa a ţarilor aflate sub dictatura in ultimele decenii ale secolului XX: Mirela este fiica unui judecator de origine romana, Nataniel Moldovan, care emigreaza in Cuba, unde spera sa gaseasca o viaţa mai buna pentru el şi familia lui, şi de unde crede ca va reuşi sa porneasca spre America, Tara cea Grandioasa. Arestat sub banuiala de disidenţa, incearca sa evadeze şi este impuşcat, in urma sa ramanand un caiet in care sunt notate ideile sale despre libertatea de expresie a individului şi importanţa acesteia. Pe un alt palier narativ, Froilan Herrera işi scoate fiul dintr-o Columbie instabila politic şi il duce in Peru, tot in speranţa ca acesta va avea parte de o viaţa mai buna. Carlos Herrera reuşeşte ulterior sa ajunga in America, dar ţara indelung visata, a libertaţii şi a tuturor posibilitaţilor, se dovedeşte a fi un miraj, caci din cauza unui accident stupid, in urma caruia ucide un poliţist, Carlos e condamnat la moarte. Cand destinele Mirelei Moldovan, ajunsa intre timp o avocata celebra in America, şi al deţinutului Carlos Herrera se intalnesc, urmeaza o lupta pe viaţa şi pe moarte, cu spectaculoase rasturnari de situaţie, dedicata salvarii acestuia.

„In acest roman, Ernesto Pinto-Bazurco Rittler ne spune, intreţinand un reuşit suspans, povestea unui om care, aflat in preajma morţii, poate fi salvat prin dragoste. Autorul, cu dubla origine, germana şi latina, are privirea juristului, a diplomatului experimentat, dar şi pasiunea povestitorului.“ (Alonso Cueto)

Ernesto Pinto-Bazurco Rittler – Intalnire in Paradis.

Ernesto Pinto-Bazurco Rittler - Intalnire in Paradis.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   contact@carti-online.com
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top