Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Lumina din jurul ei

Categorie: . Autor: .
Pagini: 448
Stare: Nouă

Anne Styles – Lumina din jurul ei.

“Circula zvonuri la Londra ca starul Nicholas Grey pacatuieste in taina cu atragatoarea Sara Campbell. Ce va spune doamna Diana Grey, ne intrebam, cand le va auzi?” (Publicatia Unicorn).

Sara Campbell (cea care pacatuieste) raspunde: “Cu ce gresesc ca doresc sa-l fac fericit pe barbatul pe care-l iubesc?”

Nick Grey (barbatul casatorit) declara: “Stiu ca n-ar trebui sa ma vad cu Sara… dar este singura femeie pe care am iubit-o cu adevarat vreodata!”

Charles Hastings (prietenul) gandeste: “Sunt eu cel mai bun prieten al lui Nick, dar o doresc pe Sara mai mult decat mi-am dorit vreodata vreo femeie si sunt hotarat sa fie a mea!”

Diana Grey (sotia) anunta: “Nick este al meu… si n-am sa accept niciodata sa dea divort de mine!”

Dar dincolo de toate acestea exista un secret… care le va schimba vietile…

Anne Styles – Lumina din jurul ei.

Anne Styles - Lumina din jurul ei.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.