Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Obsesie periculoasa

Categorie: . Autor: .
Pagini: 511
An: 1995
Stare: Impecabilă

Maria Barrett – Obsesie periculoasa.

Din ziua când soţul i-a fost ucis, Francesca Niccoli, originară dintr-o mică localitate din sudul Italiei, n-a cunoscut decât ura, violenţa, suspiciunea şi greutăţile de tot soiul. Până când, fugind de trecut ca să-şi clădească o nouă viaţă în Anglia, ţara de baştină a mamei sale, întâlneşte bunătatea şi dragostea înflăcărată alături de Patrick Devlin. Dar o simplă ţărancă din Italia nu este o achiziţie strălucită pentru un politician la început de carieră. Aşa că Patrick, la insistenţele familiei, pune punct legăturii lor, părăsind-o pe Francesca, rămasă gravidă. Fiecare dintre personajele romanului îşi urmează propriul destin.

Cu toate acestea, desi ea devine un nume in lumea creatorilor de moda, iar el devine ministru, nici unul din ei nu poate uita pasiunea pe care o impartasisera candva.

Maria Barrett – Obsesie periculoasa.

Maria Barrett - Obsesie periculoasa.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   contact@carti-online.com
✆   info clienti: (+40)751-546.317

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top