Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Pasiune dominanta

Categorie: . Autor: .
Pagini: 639
Stare: Foarte bună

Judith Michael – Pasiune dominanta.

Valerie Sterling s-a nascut in lux. Frumoasa, bogata si rasfatata, a posedat toate cartile castigatoare ale vietii, pana cand soarta i-a oferit o carte proasta. Fara un ban si singura, a trebuit sa se descurce prin propriile puteri. Asa a iesit la iveala talentul ei de reporter, si o pasiune reinnoita pentru o iubire veche…

Nicholas Fielding a comis o singura greseala mare: casnicia. Acum este proprietarul bogat al unei retele de televiziune prin cablu care se bucura de succes si viitorul lui arata promitator, pana cand trecutul revine, manuind o sabie cu doua taisuri….

Sybille Morgen s-a nascut insetata de bani, de putere si de celebritate. Nu a ajuns acolo unde se afla astazi fiind o fata draguta si nici nu va incepe de-acum. Mai ales cand era la un pas de a-si sfarama dusmanca de o viata in bucatele mici…

Judith Michael – Pasiune dominanta.

Judith Michael - Pasiune dominanta.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.