Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Rafuiala continua

Categorie: . Autor: .
Pagini: 367
Stare: Foarte bună

Sidney Sheldon – Rafuiala continua.

Sarabanda milioanelor.
Intr-un ritm indracit, mereu si mereu, sub semnul dragostei, urii si razbunarii. O lume palpitanta, ametitoare, miscandu-se intr-un singur sens: spre milioane, miliarde de dolari ce asteapta.
Asta in timp ce vechea rafuiala continua, nemilos. Pana la capat.

Deplasandu-se de la un continent la altul, eroul lui Sidney Sheldon urmareste cu obstinatie un singur scop: rafuiala. Va izbandi sau nu?

Un roman mirific, cu intorsaturi de situatie atat de neprevazute, incat cititorul ramane, fara nici o exagerare, lipsit de grai.

Sidney Sheldon – Rafuiala continua.

Sidney Sheldon - Rafuiala continua.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.