Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Texas! Sage

Categorie: . Autor: .
Pagini: 334
An: 1993
Stare: Impecabilă

Sandra Brown – Texas! Sage.

El reprezenta tot ceea ce ea detesta la un bărbat. Atunci de ce nu reuşea să se împotrivească îmbrăţişărilor lui?

Ultima carte din celebra trilogie Texas! scrisă de Sandra Brown.

Sandra Brown – Texas! Sage.

O carte devenită astăzi extrem de căutată şi destul de greu de găsit, fiind epuizată în toate librăriile din ţară. Avem un singur exemplar din acest volum.

Personajele din trilogia Sandrei Brown,
Texas! Lucky,
Texas! Chase şi
Texas! Sage

– o extraordinară saga a familiei Tyler, te fac să crezi în toate lucrurile calde, minunate şi sălbatice ale vieţii.

“Era, fără îndoială, cea mai îngrozitoare noapte din viaţa lui Sage Tyler. Mai întâi logodnicul o respinge. Apoi trebuie să zboare acasă cu Harlan Boyd, străinul arogant şi incredibil de atrăgător, care surprinsese fiecare cuvânt al scenei umilitoare – amuzându-se teribil. Sage nu-şi doreşte decât ca acest hoinar ignorant şi seducător să se ţină la distanţă şi să păstreze secretul logodnei ei. Dar Harlan Boyd are cu totul alte dorinţe.

Era cea mai frumoasă, excitantă şi imprevizibilă femeie pe care Harlan o întâlnise vreodată şi abia se stăpânea să nu o atingă. Încerca totuşi să nu se implice, încerca să-şi amintească faptul că Sage avea nevoie de un bărbat care să o convingă de propria ei valoare, nu de un bărbat care să o părăsească.

Apoi, compania familiei lui Sage, Tyler Drilling este ameninţată de faliment, iar Sage şi Harlan se trezesc pe neaşteptate luptând alături pentru a o salva… într-un spaţiu prea strâmt pentru a împiedica flacăra pasiunii. Răsfăţata, încăpăţânata de Sage, va putea oare descoperi iubirea lângă un bărbat care pare atât de uşor de cucerit şi atât de greu de păstrat?”

Sandra Brown - Texas! Sage.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top