Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

41 %

Tim

Pagini: 346
An: 1994
Stare: Nouă

Colleen McCullough – Tim.

Romanul Tim este povestea unui tanar frumos, cu trupul unui zeu grec, dar cu mintea unui copil la cei douazeci si cinci de ani ai sai, si a unei femei trecute de patruzeci de ani, culta si foarte singuratica. S-au intalnit din intamplare pe o strada din Sydney si din acel moment au fost puternic atrasi unul catre celalalt.

Un roman superb, care merge drept la inima, fara sentimentalisme gratuite, explorand zonele intortocheata ale sensibilitatii. Este unul din cele mai frumoase romane ale scriitoarei Colleen McCullough, scris cu multa daruire si arta…. o poveste de dragoste cu totul deosebita!

Colleen McCullough – Tim.

Colleen McCullough - Tim.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.