Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Traieste clipa

Categorie: . Autor: .
Pagini: 257
An: 2011
Stare: Nouă

Nora Roberts – Traieste clipa.

Parker, Emma, Laurel şi Mac sunt prietene din copilărie. După ani întregi în care au improvizat nunţi magnifice în curtea din spatele casei, ele lucrează în propria lor companie specializată în organizarea de nunţi din Connecticut.

Laurel McBane este pasionată de arta culinară şi creează cele mai extravagante şi mai strălucitoare torturi şi deserturi, tuşa finală a unei nunţi perfecte, aşa cum sunt cele organizate de cele patru prietene pentru clienţii lor. Cât despre dragoste, crede în ea doar în teorie, căci este mult prea modestă ca să-şi închipuie că poate avea parte de ea. Mai ales că este atrasă de tipul de bărbat puternic şi inteligent, exact aşa cum este Delaney Brown, fratele lui Parker, de care Laurel este îndrăgostită în secret încă din copilărie. Del este atât de protector şi de drăguţ, încât ea nu crede că ar putea să depăşească vreodată graniţa prieteniei. Dar, când o clipă de pasiune dezlănţuită o aduce în braţele lui, într-un sărut pătimaş, Laurel va trebui să-şi învingă temerile din propria minte şi să transforme clipa în eternitate.

Nora Roberts, unul dintre cei mai bine vânduţi autori în topul New York Times, ne oferă o poveste despre dragoste, prietenie şi familie şi despre acele momente unice care transformă o relaţie oarecare în marea iubire.

Nora Roberts – Traieste clipa. O carte din seria Cvartetul mireselor.

Nora Roberts - Traieste clipa.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top