Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Cavalerul de Sainte-Hermine (4 volume, editie de lux)

Categorie: . Autor: .
Pagini: 283, 284, 331, 395
An: 2007
Stare: Nouă

Alexandre Dumas – Cavalerul de Sainte-Hermine, 4 volume, editia de lux.

Alexandre Dumas – Cavalerul de Saint-Hermine, editia de lux.

Rarisima editie in 4 volume legate in piele ecologica rosie, coperti cartonate, format mare.

Ultimul Cavaler (publicat original în Franţa în 2005 sub titlul de Cavalerul de la Sainte-Hermine) este un roman istoric al lui Alexandre Dumas. Se crede că este ultima lucrare considerabilă a lui Dumas, povestea fiind pierdută până în anul 2005, când s-a anunţat că o copie aproape completă a fost descoperită în forma unor foiletoane. În timp ce mai multe lucrări ale sale au fost descoperite, acesta este cel mai mare, având 900 de pagini. Povestea este despre un fanfaron, acţiunea petrecându-se pe timpul formării Imperiului Napoleonian. Puncte cheie ale poveştii sunt lupta de la Trafalgar şi moartea amiralului breton Horatio Nelson.

Alexandre Dumas - Cavalerul de Sainte-Hermine (4 volume, editie de lux).

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top