Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Dupa douazeci de ani (3 vol.)

Categorie: . Autor: .
Pagini: 1090
An: 1971
Stare: Foarte bună

Alexandre Dumas – Dupa douazeci de ani (3 vol.).

Suntem în anul 1648. A trecut multă vreme de când eroii romanului “Cei trei muschetari” nu s-au mai întâlnit. D’Artagnan, rămas locotenent al muşchetarilor, îşi doreşte gradul de căpitan. Cardinalul Mazarin, ţintă a atacurilor din partea nobilimii, a Parlamentului şi a populaţiei Parisului, îi cere să-şi caute vechii prieteni şi să-i atragă de partea sa.

Însoţit de fostul său valet, Planchet, acum partizan al Frondei, d’Artagnan porneşte în călătorie. Rând pe rând, îşi vizitează foştii camarazi. Aramis este acum abatele d’Herblay, dar pare mai atras ca oricând de intrigi şi de bătălii. Porthos, devenit un bogat senior de provincie, visează la titlul de baron. Athos s-a retras la ţară şi pare preocupat numai de educaţia tânărului Raoul, viconte de Bragelonne.

Primind misiunea de a împiedica evadarea prinţului de Beaufort, d’Artagnan şi Porthos se văd nevoiţi să se confrunte chiar cu vechii lor prieteni, Athos şi Aramis, aflaţi acum în tabăra adversă.

Va rezista legătura sufletească dintre ei acestei grele încercări, sau ambiţiile şi sentimentul datoriei îi vor transforma în duşmani?

  • colecţia Biblioteca Pentru Toţi
  • 3 volume
  • vol.I: 362pag. ; vol.II: 378pag. ; vol.III: 350pag.
  • traducerea de Marcel Gafton

Alexandre Dumas - Dupa douazeci de ani (3 vol.).

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   contact@carti-online.com
✆   info clienti: (+40)751-546.317

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top