Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Gemenii lui Nevers

Categorie: . Autor: .
Pagini: 455
An: 1995
Stare: Nouă

Paul Feval-fiul – Gemenii lui Nevers.

Romanul evocă emoționantele peripeții ale celor doi gemeni (frate și soră), demni urmași ai cavalerului Henry de Lagardère – „Cocoșatul” — devenit duce de Nevers — eroul care a încântat adolescența atâtor generații…

La curtea desfrânatului rege Ludovic al XVI-lea, cele două metrese ale sale — ducesa du Barry și marchiza de Pompadour — se întreceau în a-i satisface capriciile, furnizându-i tinere fecioare pentru iubiri de-o noapte.

Astfel, angelica Blanche de Nevers și cea mai bună prietenă a sa sunt răpite și închise într-un palat destinat plăcerilor regelui, păzit de gărzile sale cumplite.

Ce întreprind temerarul Henry de Lagardère-Nevers, credincioșii Cocardasse și Passepoil, precum și misteriosul Hélouin, pentru eliberarea frumoaselor tinere? Ce idile se înfiripă, ce intrigi teribile și ce pasiuni arzătoare o cuprind chiar și pe ducesa du Barry, care va suspina până la sfârșitul vieții în așteptarea tânărului de Nevers?!…

Paul Feval-fiul – Gemenii lui Nevers.

Seria Lagardere.

Paul Feval-fiul - Gemenii lui Nevers.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top