Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Koenigsmark · Atlantida

Categorie: . Autor: .
Pagini: 448
An: 1968
Stare: Impecabilă

Pierre Benoit – Koenigsmark · Atlantida.

Acele vechi castele din galanta Saxonie si Hanovra, acele palate gotice, mohorate si tacute pe dinafara, dar feerice pe dinauntru, cu lambriurile lor de aur masiv, cu tapetele de brocart, cu grelele lor portiere de tapiserie […]
Acolo tragedia se amesteca cu pastorala: la fiecare usa te izbeste o intriga; de-a lungul coridoarelor luminate pe jumatate, amorul isi joaca sarabanda…

Pierre Benoit – Koenigsmark · Atlantida.

“Multa vreme am sovait sa scot la lumina zilei ceea ce moartea imi incredintase. Apoi, gandindu-ma ca locotenentul Vignerte si aceea pe care a iubit-o s-au intors in eterna umbra, am socotit ca nu exista nici o ratiune sa mai pastrez tacerea cu privire la evenimentele intamplate in lunile din preajma Marelui Razboi si al caror teatru a fost curtea germana din Lautenburg-Detmold.”

Pierre Benoit, nascut la Albi, Tarn, in 1886, a fost un romancier francez ale carui prime doua romane, Koenigsmark si Atlantida au cucerit dintr-o lovitura un imens public.

De atunci, Benoit a publicat aproape cincizeci de volume, toate scrise dupa aceeasi tehnica consistand intr-un amestec subtil de elemente foarte diverse: intriga agitata, din resorturile careia unele raman cufundate in taina, inexplicate si misterioase; eroine romantice si fatale (al caror nume incepe intotdeauna cu litera A) imping la aventura si adesea la moarte tineri burrghezi simpatici si inflacarati; lovituri de teatru; fundaluri exotice si istorice.

De-a lungul intregii sale opere, Pierre Benoit n-a incetat sa-si plimbe cititorii de la o extremitate la alta a unei lumi care mai pastreaza inca secrete tulburatoare: din Hoggarul Atlantidei, in Spania din Pentru Don Carlos, in America mormona din Lacul Sarat, in Irlanda rasculata din Soseaua gigantilor, in Siria franceza din Castelana din Liban, in Palestina din Fantana lui Iacob, in Indochina din Regele lepros, in Oceania din Erromango.

Cele mai bune romane ale sale sunt totusi cele in care cadrul este francez, cum sunt Domnisoara de la Ferte, Alberte, Lunegarde.

Pierre Benoit a fost ales membru al Academiei Franceze in 1931.

Pierre Benoit - Koenigsmark · Atlantida.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top