Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Arhiva lui Sherlock Holmes

Categorie: . Autor: .
Pagini: 250
An: 2005
Stare: Impecabilă

Arthur Conan Doyle – Arhiva lui Sherlock Holmes.

Arhiva lui Sherlock (in engleza “The Case-Book of Sherlock Holmes”) este o colectie finala de 12 povestiri politiste scrise de Sir Arthur Conan Doyle si avandu-l in rolul principal pe faimosul detectiv.

Acestea povestiri scurte au fost publicate initial ca simple povestiri in reviste in perioada 1921-1927, apoi in volum, in 1927, editat de John Murray din Anglia.

Ultima carte din seria Sherlock Holmes, Arhiva lui Sherlock Holmes ne prezinta 12 cazuri ale faimosului detectiv. Din fericire, desi poate nu la fel de puternice ca povestile din Aventurile lui Sherlock Holmes, Arhiva lui Sherlock Holmes este totusi suficient de puternica pentru a-i permite lui Holmes sa iasa din scena cu aceeasi vigoare cu care a intrat. Amintirile bune din cartile precedente nu sunt afectate, ci mai degraba imbunatatite de cele din Arhiva lui Sherlock.

Doua din povestile din Arhiva lui Sherlock sunt narate de catre Holmes insusi, si nu de mana sa dreapta, doctorul Watson. Ambele povesti implica probleme medicale, iar Watson cu cunostintele sale, ar fi clarificat lucrurile atat de repede incat cititorul nu ar fi putut constata misterul. Ceea ce este deosebit de interesant la aceste povesti este stilul scrierii, care este cu siguranta al lui Arthur Conan Doyle dar putin schimbat, astfel incat sa se simta cu adevarat existenta unui alt personaj. De asemenea, alte povesti se remarca prin egoul “stralucitor” al lui Holmes, care provoaca tot atat de mult amuzament ca si o opera comica.

Arthur Conan Doyle - Arhiva lui Sherlock Holmes.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top