Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Cheia de sticla

Categorie: . Autor: .
Pagini: 189
An: 1969
Stare: Foarte bună

Dashiell Hammett – Cheia de sticla.

Un roman poliţist plin de mister şi jocuri de culise, Cheia de sticlă este lectura ideală pentru pasionaţii de romane poliţiste în genul celor ale lui Sir Arthur Conan Doyle şi Agatha Christie.

Principalul personaj al cărţii, Paul Madvig, simpatic şi corupt, îi face curte asiduă fiicei unui senator. Se gândeşte mai mult la o carieră politică decât la iubire. Dar întâmplări tragice atrag bănuiala că este un mare ticălos. Să fie oare adevărat? Totul îl incriminează. În scenă intră şi celebrul detectiv Ned Beaumont care se implică în descâlcirea iţelor acestor afaceri tenebroase…

O carte extraordinară despre lumea de dincolo… de aparenţe. O poveste care şochează şi menţine suspansul până la ultima pagină…

Despre Dashiell Hammett

În cei şaizeci şi şase de ani ai săi, Hammett a trăit cât pentru două vieţi: anii petrecuţi ca detectiv la agenţia Pinkerton, lupta plină de eroism cu tuberculoza, cariera scriitoricească plină de succes şi deschizătoare de drumuri, activitatea mondenă, activitatea politică şi o viaţă personală tumultuoasă…

Moartea lui Hammet a impus o reevaluare a carierei sale; după editorialul elogios publicat în New York Times, a devenit un personaj respectabil, iar influenţa sa asupra genului poliţist a început sa fie apreciată.

Seria Enigma.

Dashiell Hammett - Cheia de sticla.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   contact@carti-online.com
✆   info clienti: (+40)751-546.317

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top