Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Pantera hotelurilor de lux

Categorie: . Autor: .
Pagini: 251
An: 1995
Stare: Impecabilă

Gerard de Villiers – Pantera hotelurilor de lux.

Atrasa de mirajul banilor, Odile – prostituata de lux a merilor hoteluri pariziene – isi ucide clientul, insusindu-si valorile acestuia. Dar teama ca va fi descoperita o determina sa comita noi crime, incercand cu disperare sa stearga urmele asasinatelor precedente.

Confruntata cu un caz absolut inedit, care impleteste meticulozitatea crimei cu rafinamentul perversiunilor, celebra echipa a Brigazii de Moravuri, in finalul unui sir de actiuni palpitante, reuseste sa descopere probele necesare elucidarii cazului si depistarii vinovatului.

Gerard De Villiers – Pantera hotelurilor de lux.

Roman politist. Cartea este nr. 2 din colectia Brigada de moravuri.

Gerard De Villiers - Pantera hotelurilor de lux.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.