Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Sa fii politist la Los Angeles

Categorie: . Autor: .
Pagini: 186
An: 1994
Stare: Impecabilă

Robert H. Pratt – Sa fii politist la Los Angeles.

Soare, palmieri, plaje intinse, bantuite de briza Pacificului, peste 14,5 milioane de locuitori, uzina de vise a Hollywoodului, cartiere ultraelegante precum Beverly Hills – aceasta este fatada fascinanta a megalopolisului numit Los Angeles, a doua metropola ca marime din SUA, dupa New York.

In spatele ei insa se tes intrigi dramatice, razbunari, rafuieli rasiale intre cele circa 100 de comunitati etnice, misuna traficantii de droguri, psihopatii, ucigasii in serie, sangerosii mafioti asiatici. In lupta impotriva crimei, Los Angeles Police Department a devenit unul din faimoasele departamente de politie din lume.

Scrisa intr-un ritm alert, de un realism terifiant, cartea ne dezvaluie actiunile unui grup de politisti din brigada Omucideri. Citind-o, veti intelege ce inseamna… să fii poliţist la Los Angeles.

Robert H. Pratt - Sa fii politist la Los Angeles.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.