Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Cei neiubiti

Categorie: . Autor: .
Pagini: 365
An: 1994
Stare: Impecabilă

John Saul – Cei neiubiti.

Dupa decenii de absenta, Kevin Devereaux se intoarce la casa parinteasca, aducandu-si cu el familia. Batranul conac Devereaux, desi nu isi mai are stralucirea de alta data, continua sa fie dominat de batrana doamna Helena. La fel si singurele doua suflete care mai vietuiesc in el, fiica sa Marguerite si Ruby, doica celor doua.
O data cu moartea batranei, linistea pare sa revina peste vechiul conac, dar, de dincolo de mormant, ea inca mai conduce soarta tuturor membrilor familiei Devereaux.

Un thriller halucinant, marca John Saul.

John Saul – Cei neiubiți.

John Saul - Cei neiubiti.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.