Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Christine

Categorie: . Autor: .
Pagini: 494
An: 1994
Stare: Nouă

Stephen King – Christine.

Stephen King – Christine.

Editura Nemira, colecţia Babel Horror 1994.

Christine duce la perfecţiune o temă atinsă de autor în Carrie – personificarea malefica a masinii lui Billy Nolan, şi în povestirea The Trucks din volumul Night Shift, unde vehiculele se însufleţesc şi încep exterminarea oamenilor.

Un fioros coşmar pe patru roţi transformă paradisul iluzoriu al adolescenţei în infern.

Arnie este un adolescent acneic şi complexat, dar inteligent. Când o vede pe Christine pentru prima oară, emoţia atinge apogeul. Nu poate rezista acestei apariţii magnifice cu forme splendide, perfecte. Arnie îşi dă seama imediat că existenţa sa va fi legată definitiv de această sublimă creatură. Însă Christine este geloasă, iar asta nu este un lucru obişnuit, căci Christine este un automobil! Mai exact, o limuzină Plymouth Fury 1958.

Christine va fi din ce în ce mai îndragostită de Arnie şi-şi va ucide rivalele.

“Christine: o bizară şi cutremurătoare idilă, o tandră şi sălbatică relaţie erotică între un vechi automobil şi tânărul ei posesor, o poveste de dragoste stranie cu deznodământ catastrofal, în care seducţia, gelozia şi răzbunarea ating intensităţi monstruoase şi ucigaşe.” (New York Times)

Stephen King - Christine.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top